Автор: admin
Публикувано на: 09.04.2010 14:50:22

Рейтинг:

Трагикомичните
Световната икономическа криза води до изключително тежки последици и не са един или два случаите, когато нещата приключват с фатален край, но в конкретния случай, той има и своята комична страна.

Китайски собственик на ресторант, който бил женен и имал пет любовници, започнал да печели по-малко, в следствие на кризата, поради което вече не можел да се грижи за всички жени в своя живот.

Бизнесменът измислил много хитър начин да се отърве от една своя любовница, но тъй като се колебаел коя точно да бъде, той наел професионалист от местна агенция за фотомодели, който да прецени коя жена според него трябва да си тръгне.

След кратко проучване на външния вид на всички и преценка на необходимата им издръжка, бизнесменът Фен взел решение да се раздели с 29-годишната си любовница Ю. Те се запознали през 2000г., когато тя постъпила при него на работа, като в последствие той започнал да и превежда по 5 000 юана ($730) месечно за наем на апартамент.

Никоя любовница не подозирала, че една от тях ще бъде изоставена, до момента, в който Фен не съобщил новината. Ю приела избора спокойно, но пожелала да отидат на едно незабравимо последно пътешествие с Фен и другите четири любовници, което наистина се превърнало в такова.

Тайфата се качили в автомобил, управляван от Ю, която обаче била намислила нещо. Както се изкачвали по планински път, жената изневиделица решила да сложи край на живота на всички и завила рязко към ръба на една скала.

Съдбата обаче и изиграла лоша шега, тъй като в инцидента оцелели всички, с изключение на изоставената любовница, която била написала предсмъртно писмо. В него било описано всички до последния детайл и било достатъчно на китайските власти да осъдят Фен да изплати 580 000 юана ($84,744) на родителите на Ю.

На бизнесмена му се наложило да продаде ресторанта си, за да може да изплати сумата, след което другите четири любовници го зарязали, защото вече не можел да ги издържа, а жена му получила развод, като разбрала за какъв човек е омъжена.
Галерия Китайки
Трагикомичните последици от икономическата криза
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg