Автор: admin
Публикувано на: 25.10.2010 12:25:04

Рейтинг:

Крокодил
На 25-ти август тази година малък самолет е катастрофирал в Демократична република Конго. При инцидента са загинали 20 души и само един е оцелял по чудо, като именно той е разкрил причината за трагедията.

Два месеца по-късно, след показания на късметлията се разбрало, че причина за катастрофата станал крокодил на борда, който влязъл при пътниците и уплашил една от стюардесите до смърт.

Ужасената жена се втурнала към предната част на самолета, а останалите пътници последвали примера и. В следствие летателният апарат изгубил равновесие и въпреки усилията на екипажа се забил в празна къща, само на няколко стотин метра от намиращото се в близост летище.

Любопитно е също, че при спасителната акция органите на реда са убили крокодил, застрашавал живота на хората, като вероятно именно това е животното от борда на самолета, което е оцеляло след инцидента.

Въпреки че не е установено как хищното влечуго е попаднало на борда на самолета, се предполага, че то е превозвано контрабандно от някой от пътниците в сак в багажното отделение, но е успяло да избяга от него.
Крокодил свали самолет и уби 20 души
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg