Автор: admin
Публикувано на: 06.06.2010 21:46:58

Рейтинг:

Ако
Вероятно си мислите, че красивите жени нямат никакви проблеми в намирането на работа и в професионалната си реализация, защото каквото и да правят, техният сексапил винаги им помага, но това въобще не е така.

Оказа се, че служителите на филиал на Citibank в Ню Йорк определено не трябва да изглеждат секси, тъй като това може да им коства работата, както се е случило с 33-годишната Дебрали Лоренсана.

Привлекателната пуерториканка постъпила на работа в Citibank през 2008г., като още от първия си работен ден започнала да носи блуза, пола и обувки на токчета, както абсолютно всички други нейни колежки.

Дебрали обаче изглеждала твърде секси в такова облекло и имало постоянни сексуални подмятания от нейните колеги, в рзултат на което шефовете и я помолили да носи дрехи, които да не я правят секси.

Пуерториканката, която има дъщеря на 12 години, се съгласила да промени начина си на обличане, въпреки че според нея всичките и колежки носели подобни на нейните тоалети, но облеклото и все не било одобрявано от ръководството, като скоро тя била уволнена под предтекст, че не привлича нови клиенти.

След случката Дебрали Лоренсана е завела дело срещу бившите си работодатели за сексуална дискриминация. От финансовата институция обаче продължават да твърдят, че тя не се е справяла добре със задълженията си.
Ако си много секси не ставаш за Citibank
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg