Автор: admin
Публикувано на: 26.03.2010 12:32:37

Рейтинг:

11-месечно
Ако сте решили да извършвате незаконни дейности в дома си, то непременно внимавайте да не бъдете предадени от най-близките си, както се е случило с бащата на 11-мечечно бебе от канадския град Съри.

Докато си играело с телефона на баща си, пеленачето набрало по погрешка 911 и съвсем нормално на адреса веднага бил изпратен полицейски екип. Когато пристигнал, той заварили бебето с телефон в ръка, а бащата си гледал спокойно телевизия.

Мъжът, чието име не се споменава, отрекъл някой да е набирал 911 и не вярвал детето му да го е направило, но полицаите, дошли на място, били длъжни да проверят цялата къща и така се натъкнали на заключена врата.

29-годишният мъж първоначално увъртал, но бил принуден да отключи вратата, зад която се оказало, че има 500 саксии с марихуана. Органите на реда веднага го арестували и извикали социални работници да приберат бебето.

В момента срещу мъжа са повдигнати обвинения за производство на наркотици, а бебето е прибрано от майка си, която от своя страна твърди, че не знае нищо за незаконния бизнес на бащата на детето си, тъй като били разделени.
11-месечно бебе прати татко си в затвора
Читателски коментари

Анонимен 2010-03-27 18:26:38 0 отговори

Анонимен

Този сигурно е бил надрусан като са дошли куките

Danata 2010-03-26 13:55:46 0 отговори

Danata

Това му е разказало играта.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg