Автор: admin
Публикувано на: 01.04.2010 12:14:12

Рейтинг:

11-годишен
Ако смятате да работите здраво цял живот, за да забогатеете, то си избийте от главата тази идея, защото всъщност богатите не са от най-трудолюбивите. Поредно доказателство за това е разкритието на вестник Вашингтон пост относно 11-годишно момче, което е закупило в началото на 2009г. 11 вили в Дубай.

Самостоятелните постройки са разположени в крайбрежните зони на изкуствения остров Палм Джумейра, като невръстният собственик е бройл за тях умопомрачителната сума от 44 млн. щатски долара, но любопитното в историята тепърва предстои.

Имената на собственика на 9-те вили са Гейдар Алиев, както се казва и синът на президента на Азербайджан Илхан Алиев, а това, че двете лица са родени на една и съща дата надали е случайност. От президентството обаче отказват коментар по случая и оставят всеки сам да си направи извода.

В статията на Вашингтон пост се споменава също, че в регистъра на собствениците на недвижими имоти в емирство Дубай присъстват още Лейла Алиева и Арзу Алиева, като тяхната възраст и имена съвпадат с двете дъщери на Илхан Алиев. В заключение, изданието посочва, че общата стойност на имотите в Дубай, които са собственост на тримата души с фамилия Алиев, се оценява на 75 млн. щатски долара.
11-годишен си купил 9 вили в Дубай
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg